Eva byter bloggplattform

Om det är någon som är förvånad och undrar ”var har jag egentligen hamnat?” så beror det på att jag just nu håller på att byta bloggplattform. Den förra fungerade inte, helt enkelt. Har haft problem att publicera blogginlägg flera kvällar i rad nu och det håller inte. Jag är webbkräsen och det duger inte med vad som helst. Det är också därför som jag sitter mitt i natten och fixar med detta. Jag vill att så få som möjligt ska möta trista felsidor när de vill besöka min blogg.

Bloggen är fortfarande Rena rama grekiskan, en historia om hur jag lär mig grekiska och lever ett liv tillsammans med en halvgrekisk kille. Faktiskt så kommer allting att vara precis som förrut. Den enda skillnaden är att min blogg nu bara heter www.renaramagrekiskan.se och ingenting annat. Inget tråkigt blogg.se efteråt alltså.

Nu när jag ändå är i farten kan jag passa på att varna alla för blogg.se – det är inte att rekommendera om man vill ha ett bloggverktyg som fungerar.

Mitt arkiv finns självklart att hitta på http://renaramagrekiskan.blogg.se , jag kommer nog att länka till vissa inlägg där då och då också.

Designen kommer snart att vara förfinad och bra!


Samma Eva, ny bloggplattform

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s