Glöm inte fototävlingen på Kalimera

Jag har tidigare berättat om bildtävlingen på kalimera.se och har funderat och funderat på vad jag skulle kunna skicka in för en bild. En läsare påpekade att den inte får vara publicerad någonstans innan, så jag är ganska körd av den anledningen. Jag laddade upp nästan alla semesterbilder på nätet direkt när vi kom hem. Så kanske får jag inte var med i tävlingen trots allt.

Men det betyder ju inte att ni andra behöver göra som jag. Jag vet att det finns många av er där ute som är skickliga fotografer. Så har ni något fantastisk Greklandsbild som inte är upplagd på nätet skicka in den vettja! Kul grej. Ska bli spännande att se alla bidragen efter 29 oktober när fristen för att skicka in bidrag går ut.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s