Mer torsdagsgrekiska

Gårdagens grekiskalektion var riktigt rolig, märktes kanske på mitt tidigare inlägg. Det är kul när det känns som att det går framåt. Min lärare är dessutom hur bra som helst, hon tog till och med fram en skål med godis och skickade runt i ”klassrummet”.

Vi har börjat med att skriva lite små uppsatser nu också. Väldigt små visserligen, men alltid något! Katerina (lärarinnan) delar alltid ut små läxor åt oss vilket faktiskt leder till ökat engagemang från alla. Annars kan man ju tycka att när det rör sig om en kvällskurs så vill deltagarna ta det ganska soft. Så verkar inte vara fallet i vår grupp.

Nu väntar en veckas uppehåll i och med att det är höstlov nästa vecka. Ska nog se till att få till en härligt bra uppsats till dess. Endast i presens visserligen, men vad gör det? Det är trots allt den bästa tidsformen. Man ska leva i nuet!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s