Tillbaka till 1984

I morse passade jag och Kosta på att utnyttja den extra morgontimmen, som vi bara får just den här dagen på året, för lite högläsning på grekiska. Då upptäckte jag att min kursbok inte är så up to date. De anger pris i drachmer. Så jag tittade efter hur gammal upplaga det egentligen rör sig om, och det visar sig att boken är av årgång 1984.

Wow. Det har hänt en hel del i Grekland sedan 1984. Euron, till exempel.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s