Vägledning via bok

Jag besökte min kära faster ikväll. Det blev pizza, vin och catch up i allmänhet. Vi har alltid mycket att prata om, hon och jag. Vi har några gemensamma nämnare. Till exempel så har vi båda flytt från Norrbotten och hamnat i Stockholm. Och vi båda har en förkärlek till Grekland.

En bok fick jag med mig från henne. Till låns förstås. Den ska lära mig ett och annat om grekernas förhållande till religion. Kan behövas!

Annonser

5 kommentarer

  1. Ambatsis Inga och Jannis 1991Inga Ambatsis har också skrivit Greklands tredje ansikte (historia)Jag har sökt på Stadsbiblioteket med tanke på min mans stora intresse. Vet ännu inte hur bra de är.Det kan vi meddela senare.Roligt med nya ideer.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s