Tillbaka till 19XX..

Har gjort ett försök att bli lite pysslig. Så jag tog steget och beställde framkallning av våra semesterbilder och köpte ett album att klistra in dem i. Har påbörjat projektet och det är riktigt kul! Precis som på den gamla goda tiden!

Annonser

2 kommentarer

  1. Klart man ska ha bilderna på pränt. hur kul är det egentligen att sitta ochkolla bilder i datorn? Fast jag gör nästa bara fotoböcker nu förtiden… jättefina blir dom… jag har gjort alla mina (nio tror jag??) hos http://www.ifolor.se men alla fotoföretag har ju den tjänsten idag…

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s