Nu: grekiskalektion

Nu sitter jag här med ett gäng grekiskastenciler i handen och försöker få någonting gjort. Har missat de två senaste lektionerna och känner mig hopplöst efter. Det värsta av allt är att jag inte har kraft att hämta ikapp det jag har missat på egen hand. Kan kanske ha att göra med att vi endast har haft typ 4 timmar sol i hela november månad?! Ge mig en ljusinjektion någon.

Återkommer angående kvällens lektion. Hoppas på att det inte ska kännas alltför hopplöst! Kikade på texten som gäller i veckan och såg att texten har avancerat ett snäpp. Eller två.

Annonser

En kommentar

  1. Önskar jag kunde skicka lite av solljuset till er däruppe! Här har vi haft en november som bjudit på sol i överflöd, ovanligt mycket till och med för Grekland! Men snart kommer alla advents-och julljusen, så håll ut!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s