Billiga flyg till Aten?

Sådär, nu är jag tillbaka i svängen. Bloggsvängen. Fick ofrivilligt pausa litegrann men kommer nu att fortsätta som vanligt. Jag hoppas ni har saknat mig!

Har precis börjat kolla efter flygresor till Aten för januari eller februari. Jag och Kosta kommer att ta en tripp dit för att titta på lokal, kyrka, mat, fotograf, frisör, blommor, gäster…listan kan göras mycket lång.

Är det någon som har ett bra tips för att hitta billigast möjliga resa? Gjorde en enkel sökning via flygresor.se och fick billigaste pris 3722 för två personer. Att hitta direktflyg verkar omöjligt.

Annonser

6 kommentarer

  1. TYvärr inga bra tips.. 😦 Vi flyger alltid från Köpnehamn till Thessaloniki och mellanlandar i ibland Tyskland, Ungern eller Holland. Lycka till!

  2. Vi flög med sterling tidigare. men dom konkade ju.. fast dom har väl börjat flyga igen, men bara från dk tror jag… (eller har jag hört fel) Jag vill också hitta billiga direktflyg.

  3. Har jag berättat om den gången när vi hade flax och köpte fem biljetter med Apollo t/r 4 veckor för 3600 kronor? Så billigt har jag aldrig flygit tidigare och kommer nog aldrig flyga igen…

  4. Direktflyg finns inte mellan Grekland och Sverige annat än charterflyg. Alla reguljära flyg mellanlandar nånstans. Men 3 700 för två låter som ett mycket bra pris tycker jag! Själv åker jag oftast med Malev, Austrian Airlines eller Lufthansa.

  5. Har du kollat Malév, de har flygbiljetter för 500 kr enkel, åker till Aten 3 dec för 348 kr! Bokat genom flygresor.se. Göteborg-Aten. Åker Aten-Göteborg t o r den 8-18 januari för 937 kr/person! Inte illa.Så jag är väldigt nöjd med mina biljetter :)!Kul att följa din blogg! Jag bor numera på Samos med min gekiske pojkvän och jag kämpar med att lära mig detta språk! Tog en 3-veckors intensivkurs i Aten sommaren 2008 med en tokig lärare som inte hade några pedagogiska kvalitéer överhuvudtaget, betalade dyrt, svettades i ett 40-gradigt Aten och lärde mig en massa grammtik men inte att prata…Lycka till! Det tar tid att lära sig grekiska.Hälsningar Mini (har också en blogg!)

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s