Stämplad och klar

Mina svärfäräldrar befinner sig i Grekland just nu. Lyckostar! Tänk den som hade så mycket tid och möjligheter. Skulle mer än gärna vara med personligen men plikten kallar som så många andra gånger.

Eftersom att vårt bröllop ska stå i Grekland så har det fallit sig naturligt att Kostas föräldrar har gjort de flesta efterforskningarna på plats. De har gott om kontakter och bra idéer om hur vi kan lägga upp det hela. Och jag som inte är en särskilt stor kontrollfreak är bara glad att jag har någon som hjälper till med allt detta! Mina föräldrar har också hjälpt till med att sprida budskapet på hemmafronten (min hemmafront alltså). Och så har de varit smakråd i klänningsfrågan en gång.

Efter en telefonavstämning igår fick jag höra att kyrkan nu är bokad och bekräftad. Efter att prästen fick se mitt färdigstämplade dopintyg. Översatt och stämplat enligt alla konstens regler. Phu.

Annonser

2 kommentarer

  1. Det är nog bra att svärföräldrarna sköter en del på plats. För det är INTE lätt att fixa och ordna saker via telefon och mejl i Grekland, det funkar bara inte.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s