Det där med klänning..

Det är föra oväntat att bröllop intresserar er, kära läsare. Alla verkar intressera sig för detta ädla ämne! Det är någonting magiskt med bröllop och äktenskap, visst är det så. Mitt i planeringsprocessen är det lätt att glömma bort det. Därför är det extra roligt att se alla fina kommentarer från er läsare. Så att jag blir påmind om det fantastiska som ligger framför mig, menar jag.

Och så kan jag berätta att jag har bröllopsrelaterade planer för imorgon. Jag ska prova klänningar.  Spännande det här med bröllopsklänningar. Det är så otroligt laddat och så vansinnigt viktigt. För en själv alltså. Jag tror nog att de flesta gästerna skulle tycka att jag var vacker vad jag än hade på sig. Det är ju trots allt vännerna och familjen som ska titta på mig.

Och så den blivande maken förstås. Han som inte bryr sig om jag så har skitiga mjukisbyxor på mig. Han älskar mig ändå.

Vilket är en väldigt uppmuntrande tanke i sig.

Nåväl, imorgon blir det i vilket fall klänningar för hela slanten.

Annonser

7 kommentarer

  1. Åh vad kul.. mamma sydde min. I inporterad thaisiden. Den blev såå vacker. Och min blivande fick inte se klänningen förrän jag stod uppklädd på bröllopsdagen. coolt va?

  2. Så roligt! Hoppas du kan njuta av stunden under alla provningar!!En sak som jag undrar är varför du inte väljer en klänning i Grekland istället! Där nere har dom så mycket finare brudklänningar.Lycka till!

  3. Aaa vad kul!! hur gick det? Hittade du nagon du gillade idag?!Kor ni pa den grekiska traditionen sa hans foraldrar ska betala din klanning och skor och dina foraldrar betalar hans?!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s