Det hettar i Grekland

Jag har förstått att medan vi har kallare än någonsin så har grekerna varmare än någonsin. Tittade på en väderkarta tidigare idag och visst, Aten hade den högsta temperaturen. 18 grader tror jag. Grattis!

Annonser

5 kommentarer

  1. Japp har uppe i Thessaloniki hade vi i helgen 18 grader och sol, skont att i Januari sitta ute och dricka kaffe i solen! Idag har vi det lite kyligare i luften men det ar ju anda varmare an i Sverige 😉

  2. Hehe, jag bloggar inte och folk tror att jag är sjuk! Jag är absolut inte sjuk. Bara rätt upptagen på andra håll och har därför valt att fokusera bort bloggen ett tag.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s