Bebisupdate

Alla dessa dagar. De bara går och går. Renoveringen börjar äntligen bli klar hemma och jag kan snart fokusera på viktigare saker. Till exempel saker till lillan i magen! Har köpt förvånansvärt lite hittills men det känns som att det börjar bli dags. Jag är i vecka 28 för sjutton. 12 veckor kvar alltså.

Det finns så mycket fint att välja bland i klädväg. Skulle kunna köpa allting! Vi har ju fått höra från ultraljudsbarnmorskan att det är en liten tjej vi väntar, så det borde vara safe att köpa flickaktiga saker. Tror dock att jag köper några plagg anpassade för båda könen också, just in case. Det här med könsbestämning via ultraljud har tydligen en felmaginal på cirka 10 procent!

Men, vi är båda rätt säkra på vår sak, att det är en tjej vi väntar. Tycker dessutom att min mage börjar se ut som en flickmage nu. Jag ska ta någon bild och lägga upp snart. Kul att dokumentera, om inte annat för min egen skull.

Här är i alla fall en liten titt på små saker som jag beställt från HM till lillan. Kunde inte motstå den gröna färgen, helt underbart söt. Och det är väl klart att tjejer kan ha grönt!

Annonser

3 kommentarer

  1. Tjejer kan ha grönt, gult, rosa, rött, lila, blått… Inga problem! Och tvärtom. Killar kan ha även rosa. Mina killar har haft rosa t-shirts… 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s