Min älskade

Vi har fått det så otroligt fint hemma nu. Allting är inte klart och möblerat då vi har mycket utrymme att fylla, men saker och ting börjar falla på plats och jag har min underbara man att tacka för allting. Han har sprungit på IKEA, jag vet inte hur många gånger, och på diverse andra ställen. Han har monterat möbler, dekorerat, hängt upp tavlor, spikat upp krokar.  Jag har assisterat så gott jag har kunnat, men trött och otymplig som jag är så är jag inte den bästa hjälpredan.

Kostas vet detta och anstränger sig ännu hårdare av den anledningen. Jag blir alldelse rörd när jag tänker på hur mycket han anstränger sig för att vi ska få ett fint hem färdigt tills vår lilla kommer till världen. Tack för att du finns!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s