Dramatik

Har inte haft kraft att blogga någonting den senaste veckan. Det har varit så mycket. Hann knappt komma hem från den sista grekiskalektionen förra torsdagen innan vi tvingades åka in till förlossningen för kontroll. Jag tänkte inte gå in på några närmare detaljer, men läkaren visade en viss oro för att en förlossning kunde utlösas. Jag blev därför kvar på avdelningen för observation över natten. Behöver jag tillägga att jag blev skärrad och rädd? Det var, och är fortfarande, på tok för tidigt för förlossning! Lilla Stella är fortfarande för liten och jag är inte mentalt förberedd. Inte pappa heller.

Men tack och lov så lugnade allting ner sig och efter några dagars vila så har jag kommit till ro. Nästan. Har dock en aning om att det kan bli ankomst ett par veckor tidigare än beräknat. Vilket leder mig till min nästa oro. Barnvagnen! Vi har allting vi behöver i princip. Säng, skötbord, åkpåse, kläder, filtar, sängkläder… Men jag har inte vagnen. Vagnar och deras hemska leveranstider..

Jag valde efter många om och men en Teutonia Fun. Det kändes bra. Jag visste också att det skulle ta 8 veckor med leveransen. Så vagnen kommer till veckan på tisdag eller torsdag. Däremot har leveransen på ligginsatsen till vagnen blivit försenad till vecka 52. Oroväckande nära den beräknade förlossningen. Och om vår aning om att hon eventuellt kommer tidigare.. Vad ska jag göra utan ligginsats till vagnen? Det är ju den jag behöver.

Ringde hur som helst till butiken och frågade angående detta. De var villiga att låna ut en ligginsats till mig som tillfällig lösning, ifall det skulle behövas. Problemet löst. Tack och lov.

Annonser

4 kommentarer

  1. Oj, kan förstå att du är orolig! Men försök bara ta det så lugnt du kan så kanske Lillan håller sej ett tag till. Det där med vagnen ordnar sej säkert. Så ta det lugnt, sköt om dej själv och må så bra du kan!

  2. Ta det lugnt och försök att njuta av den sista tiden innan förlossning. Bara snälla tankar. Ingen stress. Vagnen fixar sig. Titta på filmer (ett tag framöver kanske du bara kommer titta på halva filmer) Ta långa bad (ett tag framöver kanske du är glad om du hinner ta en snabbdusch då och då) och ha det gott! Kram.

  3. Men oj, förstår din oro! Jag är ju ingen expert, men ta det lugnt och stressa inte. Ta hand om dig och din man och försök tänka happy thoughts =) Passa på att njuta av sådant som blir svårt att hinna med när lillan väl är här.Kram på dig!

  4. Ja, alltså jag har säkert 6-8 bodies i stl 50 som han ALDRIG använt! Så köp stl 56, det är bättre. :)Bara 1 månad kvar för dig ungefär!!! Kul!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s