Snart "ledig"

Nu har jag ungefär en och en halv dag kvar att jobba, sedan är jag ”ledig” i ett år. Det låter så fantastiskt konstigt när jag skriver ut det. Jag har lite avslutande aktiviteter att göra på jobbet och någon julklapp ytterligare att handla, sen får det gärna bli julafton!

Jag ska alldeles strax åka och göra en bebiskontroll. Tillväxten vid senaste kontrollen förra veckan var lite större än den tidigare hade varit, så jag får gå och kolla igen. Ska bli spännande att se hur mycket hon har växt den här gången.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s