Favoritgrekinnan

Trötta dagar nu. Jag pysslar på med diverse hushållsbestyr. Lite matlagning, lite småplock här och var. Har tvättat en massa av lilla frökens kläder också inför ankomsten.

Sitter och tittar på startfältet till Let’s dance just nu, och vem är med om inte min favoritgrekinna Alexandra Pascalidou?! Det ska bli kul att se henne i det sammanhanget. Köpte faktiskt hennes kokbok när den kom ut förra året. Jättefin bok men fina bilder och berättelser – utöver maten.

Bild från tv4.se
Annonser

2 kommentarer

  1. Alexandra var ju programledare här i Grekland för några år sedan, men sedan har man inte hört något alls om henne, så det var roligt att läsa.Hoppas lilla fröken 🙂 kommer snart och att du får en lätt förlossning! Själv hade jag en väldigt lätt förlossning…1991…hm åren går! Åkte in för en kontroll och en halvtimme senare var vår lilla fröken född! Efter en sådan förlossning gör man ju gärna fler barn, så det blev tre barn till! Alla förlossningar gick väldigt lätt och bra, håller tummarna att det ska vara så för dig oxå. Det hjälper mycket att vara lugn och positiv innan och det verkar du verkligen vara!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s