Nio dagar gammal

Stella har passerat en veckas ålder nu. För var dag som går utvecklas hon väldigt mycket! Det märks att hon blir mer och mer vaken och medveten om sin omgivning. När hon är vaken vill säga. För det mesta är det sova och äta som gäller! 
Annonser

2 kommentarer

  1. Stort grattis till tjejen. Söt som socker. Njut nu av tiden som småbarnförälder – för den går FORT. JÄTTEFORT. Snart börjar hon förskolan och sen säger det swisch.. så ta vara på tiden, njut, upptäck, mys och ta dagarna som dom kommer. För ni har en underbart mysig tid framför er tillsammans….

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s