Goa lilla Stella har en glad dag!

Jag vet att alla föräldrar förmodligen tänker att deras barn måste vara sötast i världen. Jag är inget undantag. Stella är verkligen det sötaste och finaste jag någonsin har sett. Jag skulle kunna titta på henne i timmar. Idag har jag lyckats fånga små leenden på bild också. Så vackert! 
Igår var lilla hjärtat inte på lika bra hunör. Hon var kinkig och grät ganska mycket på kvällen. Jag misstänker att hon fick ont i magen efter att hon hade ätit. Idag på bvc fick jag och Kosta lära oss teknik för babymassage av magen. Kanske är det på grund av den hon är så glad idag? Ska definitivt fortsätta med massagen i alla fall. Hon såg ut att tycka att det var jätteskönt! 
Nu är det kväll igen. Dagarna bara flyger förbi! Helgen närmar sig och det är bra, för då är pappa hemma lite mer. Kul för båda tjejerna!
Annonser

3 kommentarer

  1. Så stor hon har blivit! Visst är det fina leenden de slänger sig med! Älskar när man får ett svarsleende och nu börjar de verkligen komma med jämna mellanrum! KRAM Stina

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s