Elektronisk cigarett

Just det! Är det någon som har hört talas om elektroniska cigaretter? Det hade inte jag. I alla fall inte innan vi såg The tourist i söndags. Johnny Depps karaktär körde med en. Och min make blev genast sugen! Han håller precis på med ett sluta-röka-projekt, nu när Stella har kommit, och detta är ju väldigt tilltalande för någon som vill sluta röka. En cigg som ser ut som en cigg, som ger nikotin, som avger rök och smak, men som inte ger det som är skadligt i en vanlig cigarett. Låter för bra för att vara sant. Varför ser man inte mer av detta??

Kostas har i alla fall köpt en nu, så han ska testa. Får se vad han tycker!

Annonser

3 kommentarer

  1. Hej! Välkommen in i min Smyckesblogg med unika & handgjorda smycken av mig. Smycken som garanterat ingen annan på stan har. Bla fina halsband, Mamma-gravid smycken, örhängen (nu även i äkta silver 925), personliga armband och stora ringar mm.Kika gärna in, hoppas att du hittar något roligt eller bara låt dig inspireras! :)/ Charlotte

  2. Elektroniska cigaretter är fantastiska! Skaffade två olika typer för en vecka sedan, som jag och hustrun – båda storrökare (40 cig/dag) sedan 40 år tillbaka – nu sitter och "bolmar" med, medan de vanliga cigaretterna hamnat i en kökslåda tills vidare.Vi har under åren provat allt, inklusive sugit på sånda där plastpinnar med nikotin, som är tänkta att användas för avvänjning, men som praktiskt taget alla använder som ersättning i situationer där man inte kan röka längre (t.ex. på flyget). Dessa elektroniska cigaretter är inte avsedda som avvänjningsverktyg, utan som permanenta ersättare för oss rökare som inte vill/kan sluta. De levererar ju bara nikotin – och öven om nikotin är starkt beroendeframkallande, sä är det är ju för de flesta människor inte hälsofarligare än koffein.De här smakar så gott och ger så stor tillfredsställelse att vi hittills, efter en vecka, inte känt nåt behov av att plocka fram de vanliga cigaretterna. Och kostnaden är ju en bråkdel gentemot vanliga cigaretter!Hälsningar från Blomman i London

  3. åh! går dom o köpa här i sverige nu? o vart i så fall? fin liten flicka ni har. roligt att se att ni har d bra. =) vi får väl kanske komma o hälsa på nån gång o se hur ni har det nu i huset. =) saknar faktist älvsjö lite grann, =) även fast att vi stortrivs här ute i haninge, i vårt lilla hus. =) hälsa så mkt till Inger o Kristos från oss, o Kostas så klart! /Kattis o Iain

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s