Vitt, vitt, vitt…

Ibland är det svårt att fotografera lilla damen. Hon vill liksom inte ligga still! En sprattlig liten tös, det är precis vad hon är!

Idag har vi haft det mysigt hemma. Det snöar så mycket att det inte går att gå ut. Jag som trodde att det skulle bli vår nu. Men ack så jag bedrog mig! Och inte kommer snön att töa bort heller… Det är ganska många minusgrader ute nu på kvällarna och nätterna.

Jag drömmer om värme. Lite grekisk sommarvärme skulle inte sitta fel just nu! Undrar vad Stella kommer att tycka om värme… Jag menar, hon är ju trots allt född på vintern och borde därför trivas som bäst i vinterklimat. Jag är i och för sig också född på vintern, hm… Det är dåligt med min logik just nu!

Annonser

2 kommentarer

  1. Åhså söt! Hon ser ut som en riktig tänkare! Jo Lillasyster tar ännu längre tid på sig om kvällen. Det är också främst då jag gett henne ersättning eftersom jag tolkat den där frustrationen som att jag inte har tillräckligt med mat… Hon håller verkligen på länge och slickar och gnyr…Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s