Snart mamma/mormor/gammelmormor-besök

Har visst glömt att blogga. Så är det ibland. Det är konstigt – det enda jag gör om dagarna är umgås med min dotter och ändå känns det som att det är hur fullt upp som helst! Märkligt. Fast det är ju inte helt sant. Jag fixar och donar här hemma också. Och kollar massor på TV. Och så de dagliga promenaderna såklart. Nu är temperaturen human igen så Stella kan gå ut – skönt! Om ett tag ska vi bege oss ut.

Det är onsdag idag vilket betyder att det snart är helg igen. Min mamma, Stellas mormor, och min mormor, det vill säga Stellas gammelmormor, kommer hit till helgen. Det ska bli underbart kul! När mamma senaste var här var hon så liten. Hon är ju fortfarande liten, men bra mycket större och mognare än här..

En helt nyanländ Stella busar med pappa. Bara 2 dagar gammal här!
Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s