Helgen

Sådär – helgen är konstigt nog redan slut och mamma och pappa har åkt hem. Stella har precis somnat i sin säng. Hennes nattid har helt plötsligt blivit tio istället för nio i och med tidsomställningen. Hon kan ju omöjligt hänga med på att vi har skruvat fram klockan liksom!

Jag har inte bloggat någonting under helgen så det får bli en liten resumé. Fredagen spenderades i city. Jag, pappa och Stella satt på fik medan mamma gick på en ansiktsbehandling som hon fick av oss i present. Hon anslöt sedan och vi åt lunch. Stella vaknade till precis när jag hade ätit och hon fick mat hon med. Jag bytte sedan hennes blöja i vagnen för första gången. Borde det inte vara lag på att ha skötbord i toaletter?

Mamma, jag och en på nytt sovande Stella tittade förbi Zaras babyavdelning och Stella fick lite fina presenter.

Lördagen var vi faktiskt hemma hela dagen, jag och Stella. På kvällen var vi allihopa bjudna på middag hos svärföräldrarna, men Stella var tyvärr alldeles för trött för att orka med festligheterna. Jag fick gå hem med henne och söva henne istället. Vissa kvällar är hon helt enkelt övertrött och då gäller det att anpassa sig efter hennes behov. Gång på gång blir jag påmind om att jag först och främst är mamma nu. Alla andra sociala behov får komma i andra hand. Men det gör mig ingenting. Det kommer så naturligt, och har så gjort enda sedan Stella föddes.

Jag fick ändå smaka på den goda grekiska maten som min svärmor hade lagat. Bifteki, gigantes och så vidare. Jättegott – och det påminde som vanligt om kära Grekland.

Så blev det söndag, och söndagen har även den varit lugn här hemma. Lite fika och Stellabus. Sedan åt vi pannkakor till middag innan mamma och pappa begav sig till flyget. På återseende till påsk!

Annonser

En kommentar

  1. Vilken skön helg :-)Grekisk mat lät inte fel, lyx att dessutom ha folk i familjen som KAN laga genuint. Haha, ja det där med att sakna magen, just nu vill jag bara bli av med den, men jag vet ju hur det var efter Mait. :-)Trevlig måndag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s