Köket

I september renoverade vi hemma och fick ett helt nytt kök samt nytt sovrum och såklart ett nytt barnrum till lilla Stella som då låg i magen. Det var en frustrerande tid med tanke på att vi inte hade ett kök på flera veckor. Det går ju faktiskt inte att leva utan köket! Jag måste säga att av alla rum vi har så spenderar jag nog mest tid just i köket. Inte för att jag står och slavar vid spisen, inte hela tiden i alla fall (haha), men helt enkelt för att jag älskar att vara där.

Här en bild från vårt kök. Stella gillar också köket förstås!

Nu går vi i renoveringstankar igen. Mannen min jobbar ju med kakel så ordet renovering är synonymt med ordet kakel för oss! Vi funderar på att lägga om hallgolvet som just nu har plastmatta. Vi har också funderat på att eventuellt sätta mosaik i ett garderobsutrymme som vi har i hallen. Det kanske är väl så blankt och glittrigt, men vore det inte snyggt med någon av dessa?

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s