Uppenbarelse

Idag när jag gick samma väg som jag brukade gå när jag var på väg till MVC för att mäta SF-mått och lyssna på lillans hjärta fick jag en otrolig flashback från graviditeten. Allting var på den tiden så abstrakt på något vis. Jag gick runt och bar på detta underbara, men kunde liksom inte riktigt fatta att det faktiskt skulle komma ut. Sista gången jag var hos barnmorskan för kontroll fick jag en riktigt aha-upplevelse. Tina gav mig som vanligt en ny tid för kontroll, en tid som låg efter mitt BF-datum.  

Om inte barnet har kommit alltså, sa hon.

Det var som att jag först då fattade att det skulle komma ett barn.

Det var då jag började vänta. Och vänta. Och vänta. Kommer hon inte snart? Jag blir galen! Jag måste säga att jag lider med alla er som gått över tiden. All väntan gjorde mig smått tokig, och då kom ändå Stella 5 dagar före BF.

Så idag, när jag promenerade förbi MVC, tänkte jag på hur märkligt livet kan vara. Då rullade jag fram med min mage, nu går jag här med världens vackraste dotter i vagnen som ligger och tittar sig storögt omkring. Wow.
 

Stella, en vecka gammal och det vackraste jag någonsin hade sett.

 

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s