Vem är vem?

Läste i en av mina favoritbloggar ett look alike-kändis-inlägg. Kunde inte motstå frestelsen att göra ett liknande själv. För enda sedan jag mötte min man har jag liksom känt att han liknar en viss någon. En ganska känd någon. Jag tycker det är tydligare när man ser denna någon in action än på bild dock. Men bedöm själva..

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s