Blodigt knä och pizza

Lugn kväll i huset. Jag är faktiskt den enda som är vaken i detta nu. Mannen min har somnat och även dottern, så jag får underhålla mig själv.

Idag var jag och Stella in till stan. Det var jättefint väder när vi gick, men tyvärr blev vi snart överraskade av regn. Jag lyckades dessutom med konststycket att snubbla och ramla omkull. Jag slog upp mitt ena knä och det gör ont!! Tack och lov så drog jag inte med mig vagnen i fallet. Hemska tanke alltså.. Så Stella var glatt omedveten om vad mamma råkade ut för.

Blodigt knä eller inte, jag skulle slutföra dagens uppgift. Som var att köpa skor. Efter att ha varit anti-Converse i många år föll jag nu för frestelsen. Och färgen på dem är så snygg! Får visa en annan gång.

När vi kom hem gjorde jag pizza. Kostas köpte en köksassistent igår som behövde invigas. (En maskin alltså, inte en faktisk assistent.) Den fungerade som den skulle och det känns otroligt skönt att ha den. Jag gillar ju att baka och då känns det som ett måste med en hjälpreda.

Försökte ta en bild på mig och Stella tillsammans men det gick sådär. Resultatet:

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s