Lördagen

God lördagkväll! Jag har precis tittat på Smartare än en femteklassare och jag måste erkänna att det programmet blir mer och mer underhållande. Och så inser jag att det är mycket av den där riktigt enkla baskunskapen som helt enkelt har flygit ut ur skallen. Jag kunde till exempel inte komma på vad Nils Karlsson pysslings kompis heter. Han som blir liten när han tar på spiken. Men självklart kom jag på det när svaret Bertil visades. Jaja. Man kan ju inte komma ihåg allt.

Dagen har varit stillsam. Jag har gått in mina Converse, Stella har tränat och tränat och snackat och snackat. Hon pratar på med glädje, vår lilla dam. Och hon har blivit så duktig med händerna. Idag tog hon på eget initiativ tag i sin gymboll och började skaka den. Superduktig tjej alltså!

Det här med pratet är verkligen jättekul. När hon är riktigt nöjd och glad kan hon sitta i sin stol riktigt länge och jollra på. Hon gör alla möjliga ljud som självklart är omöjliga att imitera i skrift, men det låter otroligt gulligt. Tänk när hon säger sitt första riktiga ord alltså. Det är inte långt kvar.. 
Båda bilderna ovan är från idag. Det blev ett klädbyte framåt eftermiddagen på grund av spyor. Plus att det är klart att Stella måste få vara fin en lördagkväll! Jeansklänningen fick hon i present när hon var nyanländ och nu är den helt lagom.
Imorgon ska hela familjen iväg på ett hemligt uppdrag. Mer om det en annan gång. Avslutar med en lite bättre bild på mor och dotter. Även om Stella ser lite skeptisk ut!
Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s