Nya färdigheter

Det är Kostas som tog den här bilden på Stella när han var uppe och matade henne vid 4-snåret inatt. Den lilla damen upphör inte att förvåna. Hon har blivit superduktig på att gripa tag i saker också, det är som att det har hänt jättemycket saker i hennes utveckling precis nu vid övergången till 3 månader.

Idag fick Stella vara hemma med sin pappa ett par timmar när jag var hos barnmorskan. Snart blir det promenad, det är galet vackert väder ute. Termometern visar 16 grader och det skymtar blåsippor på marken. Helt underbart!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s