Same same but different name

Som mammaledig har man tid att kolla på TV. Jag hade aldrig tid att kolla på TV tidigare. Stor omställning!

Klockan 17.00 på TV4 brukar jag kolla på repriser (tror jag?) av Primo Paulo. Det är ett jättecharmigt matlagningsprogram som sticker ut från mängden. Det är inte bara mat, det är italiensk kultur och tradition också. Och det roligaste av allt: inblick i den italienska familjen. Som lika gärna skulle kunna vara en grekisk familj.

Det slår mig att italienare och greker är likadana. De till och med äter samma saker. Möjligtvis lite mer pasta i Italien, men i övrigt så känns det mesta igen. Kanske är det därför jag gillar det här programmet?

Annonser

2 kommentarer

  1. Jag gillar å primo Paulo, dock inte Paulo i sig men känslan det förmedlar. Genuin och familjärt :-)sV: ja, det känns som många tar för givet att alla kan få barn, lätt att glömma att det är väldigt många som får kämpa länge och hårt för att lyckas.

  2. oj, va mycket tv jag tittar på. Vi brukar se på tv4 primo paulo, leila, vad blir det för mat…Tur att vi har digital tv och massor av kanaler! just nu TLC.det känns väldigt spanskt oxå, det är väl nått med medelhavsländerna…

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s