Dags för solskydd

Det har varit ännu en strålande vacker dag. Jag och Stella drog till söder för att hälsa på min faster Lena. Det blev lite fika och sedan en liten tur runt Medis. Det var galet mycket folk på uteserveringarna. Knappast oväntat. Svensken vaknar ju ur sitt ide när våren kommer fram.

Det är rätt svårt att klä på Stella nu. Det blir hemskt varmt för henne i vagnen, men samtidigt får hon ju inte frysa. Jag bedömmer i alla fall att hennes jacka är lagom nu, på benen har hon byxor och så en filt över. Mössan sitter självklart på! Idag insåg jag dessutom att det är dags för solkräm för hennes ansikte. Huden är så känslig i den åldern så imorgon (eller kanske på måndag) blir det ett apoteksbesök. Hur hög solskyddsfaktor ska det vara? Minst 50, eller hur? För ögonen går det finfint med solglasögonen jag köpte igår.
Nu får det bli lite lördagsmys här hemma. Stella sussar sött. Avslutar med lite bilder på mor och dotter. Det är svårare än man tror att få till bilder med oss båda. Ifall någon undrar så har jag försökt mig på lite bildredigering med programmet Gimp. Har inte Photoshop tyvärr. Gimp funkar men är så mycket krångligare. Fördelen är att det är gratis. 
Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s