Magläge

Stella har verkligen inte tyckt om att ligga på mage. Av någon anledning har det svängt om helt och hållet den senaste tiden. Hon trivs riktigt bra nu. Vilket förmodligen har att göra med att hon är så pass stark att hon orkar hålla sig uppe och kan se någonting annat än backen.

Det ser faktiskt ut som att hon försöker ta sig framåt, små försök till att åla. Jag vet att det är lång tid innan hon kommer att lyckas med det, men det är så kul att se henne försöka i alla fall. Bra ryggträning får hon, det är ett som är säkert!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s