Bröllopsfeber

Vackra dagar har vi här i Stockholm. Vädret är nästan för fint, haha. Jag och Stella är inne just nu, stackarn har diarré så jag vill inte gå onödigt långa turer med henne. För övrigt är hon sitt vanliga glada jag och verkar inte det minsta besvärad. Vi får hoppas på att det stannar så, och att hon snart är som vanligt i magen!

Jag har kollat på William och Kates bröllop nu under förmiddagen. Wow, vilken sagorlikt vacker brud hon är! Klänningen slår Victroias med hästlängder. Och detta bröllop får mig självklart att tänka tillbaka på vårt eget. Vilken dag det var!

Annonser

En kommentar

  1. Vilka vackra bilder från er stora dag! Jag missade faktiskt allt som hade med bröllopet deras att göra, bara sett bilder så här i efterhand =)

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s