Denna valborg

Valborgsmässoafton firas i hemmet. Maken bjöd hem en hel hop med killar på grillmiddag. Stella tittade storögt på medans alla åt och pratade. Hon trivs med att vara med när det händer och där det händer, det är ett som är säkert.

Här är ungefär det gäng som närvarade vid grillmiddagen. Minus någon, plus någon. Bilden är alltså från vårt bröllop, när brudgum och gäster väntar på att bruden ska komma till kyrkan. På de grekiska bröllopen tar brudgummen emot sin brud utanför kyrkan och paret går in tillsammans, före gästerna. 

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s