På tu man hand

Ikväll har jag och maken min haft en dejt på tu man hand. Stella var hemma med farmor medan vi gick på bio. Som vanligt blev det en ”killfilm” – bilar, brudar, muskler och en massa vapen. Kostas har tur som har en fru som uppskattar killfilmer. Denna var dock ovanligt späckad. Testosteronet verkligen sprutade ut ur bioduken! Uppdatering: Filmen heter förstås Fast and furious 5.

Mammor och pappor behöver lite egentid då och då för att rå om varandra. Vi är tacksamma att farmor och farfar finns nära till hands! Det är Stella också, och jag tror att hon kommer vara ännu mer tacksam för det när hon blir äldre.

Nedan en bild från vår bröllopsresa i somras. Bruna, nygifta och med bebis på väg.

Annonser

3 kommentarer

  1. Vad fina ni var (är)! Vad var det för film? Var den okej? Jag vill gå på bio när mannen kommer hem! längtar!!!Jag köpte morötter för att göra egen morotspuré till Lillasyster, men så kom jag på att morötter ju är stoppande så då går det bort. Hon får absolut inte bli förstoppad eftersom det kan ge invagination på henne… Så det blir ganska mycket som går bort för Lillasyster… Hur går det med matningen? Slickar hon i sig det eller spottar hon ut?Kram Stina

  2. Ja, jag kan tänka mig att det är så! Jag älskar besök, spontana som planerade 🙂 Och det bästa är nästan när man bara är ute och kvällsgår och man går förbi för att kika om grannarna är hemma. Men så blir det nog inte i en storstad..Hoppas du får en bra måndag!Kram kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s