Var hon verkligen så liten..?

Vi har pysslat lite ikväll. Stella var så nyfiken på det mamma och pappa höll på med att hon höll sig vaken betydligt längre än hon brukar. Och det är väl klart att hon genast ville prova sin nya stol? Jag tycker egentligen att hon är för liten för att sitta i barnstol ännu, men med kudde som stöd så kan hon sitta ett tag. Det är bara när hon får sina smakisar hon ska sitta där, så rätt korta stunder blir det ju.

Idag har annars varit en ganska ”busy” dag med gym, promenad, besök på öppna förskolan för att göra en gipstavla av Stellas hand och fot. Den kommer att bli jättefin att ha kvar som minne. Tänk, om några år kommer vi stå där vid tavlan och gapa. Var hon verkligen sådär liten…

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s