Fyra bröllop

Jag köper gärna hem blommor nuförtiden. Det piffar verkligen upp ett rum. Igår blev det en bukett med korallfärgade rosor. Korall, vår bröllopsfärg. Apropå bröllop så måste jag säga att TV4: s Fyra bröllop är hemskt kul att kolla på! Och vilka tokiga teman vissa kör. Medeltid, vinter mitt i sommaren… Fast det kanske krävs ett udda tema för att kvalificera sig för programmet?

Förra vintern, när jag och en kompis var på bröllopsmässa på Grand hotel, kom faktiskt en representant från programmet fram till oss och frågad om vi var intresserade av att vara med. Gick ju inte eftersom vårt bröllop var i Grekland. Men jag hade nog inte velat vara med hur som helst. Jag menar, hur kul är det att någon sitter och sågar ens bröllop i nationell TV?

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s