Vad hände med mina inlägg?

Blogger har haft problem och av någon anledning har båda mina inlägg från igår försvunnit. Jag minns knappt vad det var jag skrev, men jag vet att det bland annat involverade rosor i korall och lite tankar om mat. Suck, finns det något mer irriterande än webbtjänster som inte fungerar? Jag brukar alltid klaga på blogg.se men det verkar som att även Google kan klanta till det.

Gårdagens ros.
Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s