Dopförberedelser

Sitter och fixar med inbjudningskort till Stellas dop. Stella själv sitter just nu i mitt knä och kollar medan jag skriver. Sitta själv när min uppmärksamhet är riktad mot något annat är inte populärt! Jag tänkte inte visa hur kortet ser ut här, ifall jag förstör överraskningen för de inbjudna. Dopet kommer att vara i mitten på juli uppe i Kalix. Jag ser verkligen fram emot det. Dopdagen är en stor händelse i barnets liv.

Vi valde att döpa Stella i den svenska kyrkan av den enkla anledningen att vi bor i Sverige, och hon är född här. Kalix kyrka tog vi eftersom att jag har en relation till den kyrkan. Det finns ingen kyrka här i trakten som jag känner någonting för.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s