Om mig och om gröt

God morgon. Jag har varit uppe sedan 07 med Stella som nu vilar sig lite i sin babysitter. Vädret är hyfsat än så länge så jag funderar på en förmiddagspromenad alldeles strax.

Läget är bra här hemma. Jag har kommit in i ett bra flow med ”den nya kosten” och även släpat mig iväg till gymet ett par gånger. Den nya frisyren gör att jag känner mig otroligt mycket fräschare dessutom. Det är så lustigt. I fyra månader har jag gått omkring och inte brytt mig om någonting annat än att vara mamma. Har väl rakat benen någon gång då och då men annars har jag varit ganska obrydd. Antar att det kallas bebisbubbla. Och i takt med att Stella går mer och mer från bebis till liten tjej så spricker liksom bubblan. Jag har börjat känna behovet av att ta hand om mig själv litegrann också. Fast bara lite. Stella är alltid prio ett!

Lilla stjärnan har nu börjat med gröt om kvällen. Hon fullkomligt älskar det och skulle nog med lätthet kunna äta en hel portion. Men jag stoppar vid en smakportion än så länge. Är rädd att hennes mage ska reagera dåligt om hon får för mycket!

För övrigt så har jag dammat av sittdelen till hennes vagn. Men jag låter den stå inne än så länge. Tillverkaren rekommenderar från 6 månader, och jag tycker inte att vi behöver börja tidigare än så. Än så länge är hon nöjd i liggande läge på våra vagnturer!

Annonser

5 kommentarer

  1. Mmm, gott det ser ut :)Hoppas det går bra med träningen också, bra jobbat! 🙂 Även om Stella är prio ett kan man ju ha mer än ett prio!

  2. Vi hade också tänkt att vänta till minst ett halvår innan vi byter till stiidelen. Men lillan här blir mer och mer missnöjd så vi måste nog snart byta.. Fast jag helst vill att hon ska vara min lilla bebis läääänge till 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s