Tigris

Världens finaste tjej är nu även världens coolaste. För vad kan vara coolare än en tigernapp? Present från hennes kära far. Apropå tiger så kan jag nämna att det är mitt absoluta favoritdjur! Redan när jag var yngre började jag intressera mig för tigern och dess utsatta situation. Jag sålde ”pandasaker” till förmån för WWF: s ”Rädda tigern-projekt”. Nuförtiden skänker jag peng varje månad till liknande projekt. Jag har dessutom en tatuering av en tiger på ryggen, vid svanken på den vänstra sidan.

Tiger verkar vara ett ord som går igen på alla språk. Tigris heter det på grekiska. Tigre på spanska. Tiger på engelska. Och eftersom att grekiskan alltid var först, så antar jag att det är ett ord som kommer från grekiskan.

Annonser

3 kommentarer

  1. Jag försöker igen ;-)Vad kul att du e Tiger fantast 😉 Min lilla Tiger är ju absolut det bästa som finns såklart ;-)Kanske vi ska tuta ihop lilla Stella med Tiger framöver ;-)Kram

  2. Men söta Stella!Oj, vad jobbigt att måsta vecka för att mata. är så glad vi har sluppit sådant i alla fall.kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s