Störtskön 3 juni

Vilken dag! Känns nästan lite tröttsamt att ständigt berätta om vackert väder, men så är det ju för oss svenskar. När solen tittar fram kommer vi till liv! Idag var det otroligt varmt här i staden. Stella fick sitta i tunna cykelbyxor och en sval tunika men blev ändå varm. Speciellt på bussen. Men hon klagade inte speciellt mycket ändå, tålmodiga lilla tjejen. Pappa fick en påhälsning också.

Har handlat kläder både till lillan och till mig själv. För Stella blev det några sommarpyjamasar och en klänning. Dessutom en liten trekvartsbyxa med kjol på. Smart och gulligt. Behövs bara en body under och sedan är outfiten klar. Jisses vad det finns mycket underbart för små flickor. Skulle kunna köpa allt, men det går ju inte. Då svider det lite väl i plånboken. Men lite sommarkläder behövs faktiskt.

För mig blev det en vit klänning som är avsedd för Stellas dop. Är rätt nöjd så jag tror att jag behåller den.

Annonser

En kommentar

  1. Hmm, mina kommentarer verkar inte komma fram =( Testar en tredje gång!Idag ska det visst kunna bli värmerekord i vårt avlånga land =) Jag shoppade också babyplagg igår, blev lite uppvikbara tunna byxor och några t-shirts åt Theo. Ha en finfin lördag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s