Sista kaffekoppen med Stella i famnen

Sommardagar känns alltid längre än dagarna resten av året. När man spenderar mycket tid ute så blir det så. Och det är så härligt! Jag hoppas bara att den sommar vi upplever nu inte gör att resten av juli och augusti regnar bort. Juli bara måste bli vacker detta år. Vår semestermånad! Jag längtar obeskrivligt. Inte för egen del, jag har ju semester hela tiden, men allt blir så mycket roligare när pappa är med. Kostas alltså, Stellas pappa. Maken, mannen. Kär man har många namn. 

Vi grillade fisk och grönsaksspett ikväll. Himmelskt gott! Jag kör på med min lågt GI-mat och jag saknar faktiskt ingenting än så länge. Det behövs inte en massa pasta, potatis, bröd, ris etc. för att äta gott.

Stella har under senaste veckan blivit otroligt säker med sina händer. Nu viftar hon efter och tar tag i allt hon ser. Ikväll höll hon på att välta ut min kaffekopp när jag inte var beredd. Så vi har alltså kommit till detta vägskäl. När det inte längre går att sitta och äta med henne i knäet. Hon är så stor, vår tjej.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s