Mot studenten

Stackars Stella fick jätteont i sina små lår ikväll. Dumma vaccin. Hon som annars väldigt sällan gråter var nu jätte, jätteledsen. Så det blev alvedon och lite gröt, vilket gjorde susen. Nu sover hon lugnt i sängen. Ska hålla koll lite efter tecken på feber under kvällen och natten.

Jo, det är alltså så att jag och Stella åker norrut över helgen för att fira min systers student. Vi flyger upp precis som förra gången. Men lite nervöst är det allt, eftersom att pappa inte ska med den här gången. Han har ju inte lyxen att vara ledig.

Jag och min syster.
Foto: http://www.hdphoto.gr

Så studentfirande och norrbottnisk sol ska det bli för oss under några dagar. Bra av mig att jag skrev en packlista förra gången vi åkte. Nu är det bara att följa den.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s