I Kalix

Högsommaren har kommit även till norra Sverige. Det har varit 26-27 grader varmt idag. Både skönt och jobbigt på samma gång. Vi blir så trötta i värmen. Men jag ska försöka att inte klaga allt för mycket. Hellre sommar än vinter. Ja, helst av allt sommar, alltid.

I Kalix har det hänt mycket sen jag var här senast. Bland annat har orten fått två nya rondeller. Fyra tappra personer stod och planterade blommor i den ena idag när vi åkte förbi. Jotack, kommunen satsar på att fräscha upp stället. Kanske kan det locka ytterligare några själar att stanna kvar eller flytta tillbaka. Jag är dock inte en av dem. Det är skönt att vara här ett tag och umgås med familjen, men jag har mitt hem i Stockholmstrakten numer.

Flygresan gick jättebra, igen. Stella flirtade med alla medpassagerare och studsade som en studsboll i mitt knä. Jag säger det, hon kommer bli antingen pilot eller flygvärdinna.

Här den lånade barnvagnen som vi använder under vår vistelse den här gången. Emmaljunga. Måste säga att jag saknar vår smidiga Teutonia redan! Så mycket smidigare att handskas med.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s