En het student

Igår var det studentfirande som gällde. Lägligt nog slog årets hetaste dag till – och det med råge. En by i trakterna hade 34 grader varmt, högsta noteringen i hela Europa. Inte precis vad man förväntar sig i Norrbotten i juni. Det är lite oklart hur varmt vi hade, men ungefär 32 grader låg det på hela dagen och fortfarande runt 30-sträcket på kvällen. Phu!

Eftersom att det var så stekande hett fick jag sitta i skugga med Stella och titta på studentutsläppet på håll. Så ett par grader svalare hade det gärna fått vara. Stella var som en blöt pöl av svett hela dagen. Fick bada henne två gånger för att svalka henne. Men tack och lov kunde hon sova gott trots värmen!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s