Saknad

Det är bara fyra dagar. Men ack så långa. Jag saknar verkligen min man just nu. Känner mig liksom inte hel när han inte är med. Är det inte konstigt hur en annan person kan bli som en högst viktig del av en själv?

1 juli ska jag och maken åka på konsert och Stella ska för första gången spendera en natt utan mamma och/eller pappa. Jag vet då inte hur det ska gå..

Jag laddar mentalt. Att vara ifrån mannen några dagar är också lite träning.

På måndag ses vi i alla fall igen. Tills dess ska vi njuta på plats. Tyvärr lovar vädergudarna sämre väder imorgon.

En hälsning till pappa
Annonser

2 kommentarer

  1. Ja det är jätteskönt att det funkar så bra! Han har sovit hela nätter sen han var drygt två månader..När han var mindre somnade han jättebra i vagnen, men nu har vi inte testat på ett tag. Vi är bland dom enda i vår vänkrets som bor i villa så nu på sommaren har det oftast blivit att vi setts här hemma och grillat och sådär, så då har han ju gått och lagt sig som vanligt i sängen. Men jag sa senast igår att vi måste ju testa snart igen, kan ju vara bra att veta om det funkar….

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s