Utveckling!

Vi är inne på sista timmen har i Kalix, sedan åker vi mot flygplatsen och hem till pappa. Underbart! Samtidigt är det alltid tråkigt att lämna familjen här, men vi återkommer ju om inte ens en månad.

Jag vet inte riktigt vad det beror på, men det har hänt så mycket med Stella under de dagarna vi har varit här. Som hennes mormor sa i morse: Jag tycker du ser mer mogen ut än igår kväll. Och det stämmer nog. Helt plötsligt har Stella börjat ”sjunga”, långa visor blir det. Hon tittar mer uppmärksamt än någonsin när man talar till henne. Hon förstår och tittar när man pekar på saker. Hon sitter. Alldeles själv. Vid halvliggande läge drar hon sig ofta upp och sitter kvar ett tiotal sekunder, om än rätt framåtlutad och vinglig. Som sagt, det har hänt mycket.

Nu ska jag packa ihop det sista. Vi hörs när jag ochg Stella är hemma igen.

Annonser

5 kommentarer

  1. Japp! Det går sjukt snabbt det första året!!! Sen saktar det ner, men man märker ändå att det händer grejjer! Du kommer känna en stor frihet när du kan sätta Stella var som helst och hon sitter helt själv utan att falla åt sidan! Då kan man liksom bara lyfta med henne överallt och slippa ha filt och kuddar eller babysitter och sånt :-)KRAM Stina

  2. det sägs ju att miljöombyte främjar utveckling så det stämmer säkert att det hänt massor när ni varit i Kalix :-)kram

  3. Kul! Tänk va' roligt det blir att titta tillbaks för er och Stella i den här bloggen när hon blivit stor! Synd att jag inte visste att det fanns bloggar när mina barn föddes, men det kanske det inte gjorde heller förstås…:)Trevlig hemresa!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s