Barnmat utomhus

Jag har lite dålig fantasi just nu, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Detta märks av i vardagen också. Har liksom inte kommit på något annat att göra än att promenera och handla. Nåja, imorgon ska vi i alla fall träffa mamma- och bebisgruppen för en picknick. Bara det inte regnar!
Till picknicken blir det att ta med mat både till mig och till Stella. Genast blir det så mycket svårare. Att blanda ersättning i en flaska är ingen konst, men hur hittar jag ett smidigt sätt att värma upp barnmat utomhus? Någon som har tips på det? Vattenbad finns ju alltid som alternativ, men hur fixar jag det?

Nej, kvällen kallar.
Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s