Kyckling och fötter

Måste ju kika in här och berätta att vi lever! Det är skönt att vara hemma. Igår var en lugn dag med lite matlagning och lite packa upp resväska. Idag blir säkert något liknande, känner inte för några stora aktiviteter.

Stella har precis ätit lunch. Jag köpte en burk med rotsaker och kyckling igår som hon fick ät. Första gången hon smakade kött. Det blev lite grimarser, även om maten gick ner, så idag blandade jag ut den köpta maten med de grönsakspuréer som jag har gjort själv. Genast gladare miner! Slutsatsen jag drar av det är att Stella föredrar hemlagad mat. Och vem gör inte det? Så jag ska ut och köpa lite kyckling och annat för att göra en egen liknande barnmat som i burken.

För övrigt kan jag säga att min dotter har rätt svårt att sitta still i sin babysitter nu. Hon böjer sig framåt och leker med fötterna. Ser rätt kul ut! 

Annonser

3 kommentarer

  1. Mait älskade allt vi gav henne med kyckling i, än idag är det favoriten, speciellt om vi grillar, men det är lite väl tidigt för Stella ;-)stora tjejen, sitter hon själv längre stunder nu också? kram

  2. Förstår precis vad du menar! Lova får ju norskan lite mer gratis, eftersom hon kommer att höra den dagligen, men om Kostas pratar det med henne regelbundet tror jag att det kommer att vara lätt som en plätt för henne att ta in det 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s