Succé för vattenbad

Det var inte svårare än att ta med sig en liten låda med lock och hett vatten i en termos. Barnmaten blev perfekt varmt på typ 5 minuter. Så, då vet jag hur jag ska värma maten i framtiden, när vi är ute och åker!

Jättetrevlig picknick med mammorna och bebisarna hade vi i alla fall. Sådär svenskt halvbra väder med sol ena stunden och mulet nästa. Det är så kul att se hur fort alla barnen utvecklas nu! När vi började träffas i gruppen var de flesta runt en månad..

Just nu sitter Stella i sin barnstol och grejar. Känns som att vi har kommit till plocka ihop saker-fasen, känns som att det ligger leksaker överallt! Ner på golvet, plocka upp, ner på golvet, plocka upp.. Jag tror faktiskt att hon njuter av att se mamma springa omkring och serva med grejer.

Annonser

En kommentar

  1. Haha, jag älskar att se bäbisar kasta saker på golvet och föräldrarna plocka upp! Go Stella!Vore kul om ni kom och hälsade på i helgen förresten om ni har tid?Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s